De Kasteelhoeve

wijnkoperij, tuin- en kunstexpositie

9-daagse Spanish Winery Rally Tourtocht.

Vanuit de Kasteelhoeve heeft onze vinoloog Harry Boermans i.s.m. BigSevenTours de organisatie van een 9-daagse Wijnrally op zich genomen.Deze geheel verzorgde reis, de hotels zijn besproken en ook de bezoeken aan diverse Spaanse Wijnhuizen (Bodega’s) zijn geregeld, is een inmiddels doorproeft concept wat nu in de samenwerking met de Kasteelhoeve tot een unieke wijnproeverij tussen de wijngaarden in Spanje leidt.Het ‘maken’ van wijn is moeilijk te beschrijven. Iedere Bodega geeft zijn persoonlijke toets vóór, tijdens en ná het wijnproces. Nu kunt u met eigen ogen zien welke de opeenvolgende stappen voor het bepalen van de smaak en de kwaliteit van de wijn zijn.
Het is de bedoeling dat u deze Rally-Tourtocht met uw eigen auto c.q. cabrio of klassieker (volgens het Fly & Drive concept) rijdt. Deze Rally omvat 2.000 km door het noorden van het prachtige ruige gebergte. Bij aankomst zondagavond in Gerona staat uw cabrio of klassieker op de parkeerplaats van het hotel klaar.
Dat maakt deze deze Rioja Rally speciaal: uw eigen cabrio of classic car wordt vervoerd per autotranssporter naar Spanje en zelf reist u per vliegtuig.De Rally-Toertocht start op maandag 8-6 vanuit Gerona (vlucht naar Spanje zondagavond 7-6) en eindigt wederom in Gerona op dinsdag 16-6 (woensdagmorgen 15-6 vlucht terug naar Nederland). U rijdt ongeveer 200-300 km per dag en bezoekt een 4-tal Bodegas en daarnaast het Guggenheim museum in Bilbao. Voor de dames is er een partnerprogramma opgenomen, zodat het voor hen niet alleen navigeren en kilometers rijden is. Deze 9-daagse Wijnrally is een echte aanrader voor degene die naast het ‘wijnbeleven’ ook Spanje met zijn eigen auto wil ontdekken.Er is speciaal voor de Kasteelhoeve relaties een aantal plaatsen vrijgehouden. I.v.m. de inschrijftermijn is het wel van belang om snel te reageren. Dit kan per telefoon of via de link http://www.bigseventours.nl/Inschrijven-of-neem-een-optie.htmlHet is ook mogelijk een cabrio via B7T huren.  De keuze hierin is:- Mercedes SLK 320 automaat- Fiat 124 Sport Spider- MG B in Sebring uitvoering- Fiat Barachetta

– Triump Spitfire

U ontdekt de mooiste plekken en bezoekt de Bodega’s waar de Kasteelhoeve haar wijnen van betrekt. De aftrap, tevens kennismakingsavond, vindt uiteraard in de Kasteelhoeve plaats. De datum wordt binnenkort vrijgegeven.

Zijn er nog vragen of opmerkingen?  U kunt contact opnemen met:

Henri Hoekzema BigSevenTours tel. 06-13553385 of mail hoekzema@bigseventours.nl Harry Boermans Kasteelhoeve tel. 06-20429462 of mail harry.boermans@kasteelhoeve.nl

Klik hier voor meer informatie of hier voor de folder.

3 Rally 1