Reserveer Nu

Reserveer een proeverij

Reserveer nu

Reserveer nu

Heeft u een thuisproeverij selecteer dan een provincie. Heeft u een vraag over uw reservering, kijk dan eerst tussen de veelgestelde vragen onder aan deze pagina.


Wijnproeverij bij jou thuis of in jouw tuin

Ben jij een wijn liefhebber en zou je meer over de oorsprong willen weten? Dan is deze proeverij een mooie manier om het een en ander te leren. Proef 12 verschillende wijnen uit diverse streken en leer zo jouw favoriete wijnsmaak kennen.


Meest gestelde vragen

Kan ik personen bijboeken?
Dit is mogelijk, de kosten hiervoor zijn € 5,- per persoon. Wanneer u extra personen wilt bijboeken kunt u een email sturen met uw reserveringsgegevens naar info@kasteelhoeve.nl en dan ontvangt u een betaalverzoek per email.

Kan ik meerdere waardebonnen combineren?
Dit is mogelijk, u kunt meerdere bonnen combineren zodat u met een groter gezelschap (maximaal 12 personen) een proeverij kunt organiseren.

Kan ik de proeverij nog verplaatsen?
Dit is mogelijk, in de reserveringsbevestiging staat een “annuleerknop”. Als u hierop klikt wordt uw huidige reservering geannuleerd en kunt u via onze site een nieuwe reservering maken met dezelfde waardebon.

Mijn gewenste datum staat er niet meer tussen en mijn bon verloopt bijna?
Het gaat erom dat we voor de afloopdatum van uw bon een reservering met u hebben staan en het waardebonnummer hebben ontvangen. Deze kunnen we dan voor de afloopdatum verzilveren en zodra dit is gebeurd maakt het niet meer zoveel uit wanneer de proeverij plaats vindt.

De datum of tijdstip die ik wil reserveren kan ik niet meer kiezen of staat er niet meer tussen?
Mocht dit het geval zijn dan is de gewenste datum of tijd helaas niet meer beschikbaar in uw regio. U zult dan wat verder in de toekomst moeten kijken voor een datum.

Kan ik twee proeverijen achter elkaar boeken?
In verband met de hoeveelheid alcohol is dit niet mogelijk. Dubbele boekingen zullen worden verwijderd.


© 2022 De Kasteelhoeve wijnproeverij