De Kasteelhoeve

wijnkoperij, tuin- en kunstexpositie

Kasteelhoeve arrangement

De Kasteelhoeve ontvangt u graag individueel of in groepsvorm. Het arrangement houdt in dat u 5 witte en 5 rode wijnen proeft uit verschillende landen.

Uitleg wordt gegeven over de herkomst, wijn-spijs combinaties en verder alles wat u maar weten wilt. Ter begeleiding van die wijnen serveren we diverse kazen met stokbrood en als toetje krijgt u 2 likeuren te proeven.

De proeverij wordt indien het weer het toelaat in de beeldentuin gehouden. Buiten het mooi weer seizoen wordt de proeverij binnen in onze sfeervolle galerie gehouden.

Het spreekt vanzelf dat ook de tuinen en de galerie bezichtigd kunnen worden. Dit alles zal ongeveer 2 uur duren en de prijs per persoon is € 17,50. Het Kasteelhoeve arrangement is te reserveren op zaterdagmiddag en door de week tijdens kantooruren.

Tot slot; ook zou de galerie annex proefruimte besproken kunnen worden voor speciale bijeenkomsten, vergaderingen etc.. De prijs is dan in overleg. Stuur ons een e-mail en vermeld naam, adres en telefoonnummer en het gewenste arrangement. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.